Učitelj otimao od učenika sličice da bi popunio album Brazil 2014

Groznica Svetskog prvenstva u fudbalu, koji se održava u Brazilu, poprima sve veće razmere. U Kolumbiji je došlo do incidenta kada je nastavnik oduzeo sve sličice dok su ih učenici razmenjivali, da bi ih potom ih zalepio u svoj album

  • 3

Neimenovani učitelj iz Bukaramange, u Kolumbiji, uhapšen je pod optužbom da je otimao i krao sličice od učenika kako bi što pre popunio album "Brazil 2014".

Policija nije saopštila ime učitelja, niti škole u kojoj se desio incident. Slučaj je otkriven kada se 13-godišnji učenik požalio majci da je učitelj oduzeo sve sličice dok su ih učenici razmenjivali, da bi ih potom ih zalepio u svoj album.

Prema navodima jednog učenika, nastavnik je rekao da je razlog što oduzima sličice njegova tvrdnja da je komercijalno tržište stvoreno da bi odvratilo učenike od akademskog rada.

"Panini" sličice izazivaju veliku pažnju među ljubiteljima fudbala od 1970. godine kada su se prvi put pojavile. Od tada prate svako veliko takmičenje, a albumi posvećeni Mundijalima imaju posebnu cenu na tržištima.

(Telegraf.rs / Izvor:theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA