KRITIKUJU I HRT: Hrvati prozivali Končitu!

Televizija HRT, koja je prenosila Eurosong, pretrpela je niz kritika vezanih za komentarisanje Aleksandra Kostadinova, koji je Između ostalog je nastup komentarisao ovako: - Vurst ne znači ono što svi mislite-...-Fantastična pesma, vitka linija, odličan nastup... jedino što se nije obrijao.....

  • 50

U Hrvatskoj burne kritike na račun HRT-a i načina na koji je voditelj prenosili finale Eurosonga i komentarisao pobednika takmičenja Končitu Vurst iz Austrije.

Aleksandar Kostadinov dugogodišnji šef delegacije HRT-a na takmičenjima Eurosonga imao je niz homofobnih i neloternantih komentara na račun pobednika takmičena predstavnika Austrije umetničkog imena Končita Vurst.

Između ostalog je nastup komentarisao ovako: - Vurst ne znači ono što svi mislite-...- Još da je obrijan – doviđenja Dana International-, -Fantastična pesma, vitka linija, odličan nastup... jedino što se nije obrijao.....

Dodaje se i da je voditelj imao i uvredljive komentare na račun predstavnika i Holandije kao i Ukrajine, piše  " Tportal.hr", a prenosi "B92".

U Srbiji je Gej lezbejski info centar tražio izvinjenje od RTS-a zbog komenara na račun Končite Vurst.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    11. maj 2014 | 21:47

    Zašto se uporno nameće nešto što NIJE normalno da je NORMALNO!!!! I sad svi to kao treba da prihvatimo. Fuj.

  • cgl

    11. maj 2014 | 19:39

    Poslednja vremena!Sve ce ovo Gospod da sazeze, ostace pepeo kao sodoma i gomora!

  • degipranjani

    11. maj 2014 | 21:12

    Kakav komentar treba dati ovde, a da bude na mestu? Bilo mi je muka od onog što sam video - ni muško, ni žensko!? Sačuvaj me Bože! Daleko bilo, u snu se ne usnilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA