Milioner držao manekenke zarobljene u vili i pravio im decu! (FOTO)

Britanski milioner iranskog porekla Šoja Šojai (53) je devojkama koje je upoznavao u Londonu obećavao posao u svetu modelinga i tako su one završavale u vili u Marbelji. Devet devojaka mu je rodilo sedmoro dece

  • 5

Britanski milioner poreklom iz Irana Šoja Šojai (56) uhapšen je u Španiji pod optužbama da je u zarobljeništvu u Marbelji držao devet manekenki koje su mu služile kao seksualne robinje i kojima je napravio sedmoro dece!

Milioner je devojkama koje je upoznavao u Londonu obećavao posao u svetu modelinga i tako ih je namamljivao u Španiju. Po dolasku u njegovu vilu, one su postajale zarobljenice i služile su mu za seks.

Devojke su bile sa raznih krajeva sveta - Rusije, Nemačke, Mongolije, Kazahstana. Šoja im je pričao da je on naftni tajkun i da je lični prijatelj sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i prvim čovekom SAD-a Barakom Obamom.

Devojke, koje su sve bile starosti od oko 20 godina, rodile su biznismenu ukupno sedmoro dece. Najmlađe ima osam meseci, a najstarije sedam godina.

S druge strane, biznismen kaže da nije bilo reči o nekakvom haremu i držanju devojaka u zatočeništvu. On tvrdi da su devojke radile u njegovim kompanijama, da su dobrovoljno imale seks sa njim i da su zatrudnele jer nisu koristili zaštitu tokom seksa.

Pored njega i radnici zaposleni u popularnom odmaralištu izjavili su da ne veruju da su devojke držane u toj vili protiv svoje volje.

- Sve su bile mlade i lepe i obučene po poslednjoj modi. Nisu izgledale nesrećno - rekao je jedan od radnika.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA