ORGIJE I MALOLETNICE: Bivša robinja otkrila mračne tajne harema sultana od Bruneja

- Prelistavao je časopise i govorio "Želim ovu ili onu ženu", a zatim ih poručivao - kaže Džilijam Loren koja je provela 18 godina u haremu sultana i dodaje da je najviše devojaka bilo sa Filipina od kojih su mnoge imale samo 15 godina

  • 23

Džilijam Loren, devojka koja je provela 18 godina u haremu sultana od Bruneja i njegovog brata princa Džefrija, odlučila je da napiše knjigu "Neke devojke" u kojoj je otkrila sve njihove mračne tajne. Po dolasku su ona i druge devojke morale da predaju svoj pasoš, čak ni palatu nisu mogle da napuštaju, a bile su primorane da se klanjaju svakom članu porodice i nisu smele da im se obraćaju bez dozvole.

Sultan od Bruneja Hasanal Bolkijah (67), koji već decenijama vlada Brunejima, živi u palati s 1.788 soba, 257 kupatila, 5 bazena, džamijom, salom za bankete i garažom u kojoj je parkirano 110 automobila. Za 50. rođendan izgradio je stadion na kome je nastupao pokojni Majkl Džekson i za tri koncerta je dobio 17 miliona dolara.

Njegov brat, princ Džefri (59), živi u drugoj palati i imao je jahtu od 152 metara kojoj je dao ime "Sise" i dva broda "Bradavica 1" i "Bradavica 2".

Dva brata su poznata širom sveta po orgijama i haremima u kojima preovladavaju maloletne devojke.

- Radi se o dvostrukim standardima. Imaju novca više nego bilo ko drugi - kaže Loren.

Ona je 18 godina provela u haremu i tvrdi da su po dolasku u Brunej sve devojke morale da predaju svoje pasoše. Upozorili su ih da paze šta rade jer su neprekidno bile pod nadzorom, a od nje su tražili da oslabi uz primenu talbeta za mršavljenje.

Loren je morala da se klanja članovima vladajuće porodice svaki put kada bi prošli pored nje. Nije smela da im se obraća bez dozvole, a dok je stajala pored Džefrija morala je da pogne glavu kako bi izgledala niže od njega. On je, navodno, voleo američke automobile, odeću i muziku, a naročito su ga privlačile mlade Amerikanke.

- Prelistavao je časopise i govorio "Želim ovu ili onu ženu", a zatim ih poručivao - kaže ona i dodaje da je u haremu najviše devojaka bilo sa Filipina od kojih su mnoge imale samo 15 godina. Devojke su smeštene u Džefrijevu palatu i nisu smele da je napuštaju.

- Ludite od dosade - navodi Loren.

Odabrana je tek posle nekoliko meseci, a tada su je odvezli u drugu zgradu i zaključali.

- Prošla su četiri sata pre nego što se princ pojavio. Posle seksa je legao pored mene na tri sekunde, pljesnuo me po zadnjici i rekao da je bilo dobro, ali da kasni na sastanak - piše Loren.

Prvi put su haremi i orgije razotkriveni u Brunejima kada je bivša Mis Amerike Šenon Marketin 1997. godine tužila princa Džefrija i sultana Hasanala jer joj je agencija ugovorila jednodnevni posao za 3.000 dolara, a umesto toga je postala seksualna robinja. Bila je prisiljena da pleše svaku noć u prinčevom privatnom klubu. Kada se vratila u SAD tužila ih je za 10 miliona dolara.

Inače, Sultan Bruneja Hasanal Bolkijah je najavio da će uvesti šerijatski zakon u potpunosti, koji predviđa strogo kažnjavanje prestupa, kao što su konzumiranje hrane i pića u javnosti u vreme ramazana, izostanak s molitve, nošenje nedolične odeće, vanbračna trudnoća, preljuba, homoseksualnost, zapošljavanje dadilje koja nije muslimanka, odbijanje nošenja hidžaba, spominjanje Alahovog imena među nehrišćanima i rasprava o veri među nemuslimanima.

Ovakvi prestupi biće kažnjavani s bičevanjem, kamenovanjem na smrt, amputacijom udova ili zatvorom.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brbrrr

    13. maj 2014 | 13:29

    Kakva je to stoka...Zamisli vere,otimas maloletnice,prisiljavas na sex,uzivas u orgijama,picu ,jelu autima a masa glupavog sveta ti se klanja i potcinjava

  • roki

    13. maj 2014 | 14:39

    To je dokaz koliko su zene pohlepne za novcem, covek ima novca da sve kupi i kupuje,a doticne dame kad dodju u neke godine nisu vise interesante takvima pa se hvataju memoara i knjiga, kako su bile jadne zlostavljane i kako im je malo paznje posvetio jao zemljo otvoriseee...

  • Strucnjak

    13. maj 2014 | 13:09

    A ti si ocekivala da se on zaljubi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA