OBAMA PRED RAZVODOM: Vara ženu sa ćerkom Džona Kenedija?

Barak Obama je uhvaćen u preljubi dok je bio na službenom putu u Japanu s američkom ambasadorkom Karolinom Kenedi. MIšel se iselila iz Bele kuće kada je videla njihove zajedničke fotografije na kojima deluju veoma blisko

  • 11

Američki mediji ponovo bruje o mogućem razvodu između Baraka i Mišel Obame, a povod tome su tračevi o njegovoj najnovijoj prevari i to sa ćerkom Džona Kenedija.

Prema navodima, Barak Obama je uhvaćen u preljubničkom skandalu, dok je bio na svom službenom putu u Japanu, s američkom ambasadorkom u zemlji izlazećeg sunca, Karolinom Kenedi.

On je u Japan došao bez svoje superuge Mišel, a japanski političar Kazujuki Hamada, iskoristio je priliku i u svom blogu pisao o navodnoj aferi između predsednika SAD-a i Karoline.

Kada je Mišel za to saznala, bila je toliko ljuta da je spakovala stvari, napustila Belu kuću i prijavila se u hotel u Virdžiniji. Poludela je kada je videla fotografije Obame i Kenedijeve na kojima deluju veoma blisko.

Veoma je interesantna činjenica da Barak već godinama oseća posebno divljenje prema Karolini, i pretpostavlja se da je upravo to jedan od razloga zbog kojih je postala ambasador u Japanu.

- Javna tajna je da Barak i Mišel razmišljaju o razvodu, ali navodno čekaju kraj njegovog mandata. Ako o razvodu pitate predsednika, on će vam reći da ne bi imao obraza da izađe nakon toga pred svoje birače koji troše sumanute količine novca, ali ukoliko to isto pitate i prvu damu, rećiće vam da je Obama patološki preljubnik. On inače koristi tajne službe kako bi sakrio dokaze o svom neverstvu - napisao je Hamada u svom blogu.

Sumnja se da je Mišel već kupila kuću u kojoj planira da živi sa svojim ćerkama posle razvoda, a za Obamu se misli da će se vratiti na rodne Havaje.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Širom zatvorenih očiju

    14. maj 2014 | 12:44

    Sada ce morati da se nadje nova "ljudska tragedija" koja ce 'peouzrokovati' neki rat...da se narodu skrene paznja sa skandala... Deja vú!

  • ***$***

    14. maj 2014 | 13:05

    A gde su im banane????

  • Milan

    14. maj 2014 | 14:38

    Covjek bas nema ukusa, ne zna se ko je grdji zena ili ljubavnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA