UBIJEN VELIBOR DUNJIĆ: Vođa navijača Zvezde upucan na Novom Beogradu! (FOTO)

Nepoznati napadač je pucao na Dunjića ispred jednog beogradskog splava. Teško je ranjena Nina Šobota koja je s njim bila u automobilu

U obračunu kriminalaca na Novom Beogradu ubijen je Velibor Dunjić, jedan od vođa navijača Crvene Zvezde.

Teško je ranjena Nina Šobota, sa kojom je Dunjić bio u BMW-u.

Na njih je ispred jednog splava pucao nepoznati napadač.

Velibor Dunjić poznat je po brojnim teškim krivičnim delima.

Jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe "delije" osuđen je u decembru prošle godine na dve godine zatvora zbog napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Prethodno je bio osuđen na četiri godine zatovra zbog pokusaja ubistva na splavu “Kalipso”, a nakon amnestije pušten je iz zatvora u novembru 2012.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    16. maj 2014 | 11:06

    Jel to onaj isti Dunjic koji je matletirao nesrecnog Djenku u restoranu i napao Jovanovica i ko zna jos koliko ljudi. Jel to onaj Dunjic koji je dilovao drogu? Jel to onaj Dunjic koji je pokusao da ubije coveka? Jel to onaj isti Dunjic zbog koga roditelji nisu spokojni kada im dete izadje u grad? Jel to onaj isti Dunjic za koga se prica da je dobio pare da ubije ubicu Bojovica? Aaaa znaci on je! Mnogo mi ga je zao!

  • Nikola

    16. maj 2014 | 07:53

    40 krivicnih prijava,nasilje,dilovanje droge,upucan u automobilu bmw,bez dana radnog staza..na utakmici ce za njega biti minut cutanja ovi sto poginuse u poplavama i nisu toliko bitni,ko im je kriv kad su neplivaci! Dobro kaze Ergic!

  • cirko

    16. maj 2014 | 09:47

    Pa sto nije isao da pomogne ljudima , u ovim poplavama nego otisao na splav, i sad treba srbija da zali jednog bitangu ,sa podebljim krivicnim delima,pfujjjj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA