Amfilohije okrivio Končitu Vurst za poplave u Srbiji (VIDEO)

Mitropolit crnogorsko-primorski izjavio je da se Končita Vurst afirmiše kao Isus i da su poplave koje su pogodile zemlju zapravo znak da nas Gospod voli i da nas iskušava kako bismo se vratili na pravi put

Mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije, na molitvi za prestanak kiše izjavio je da nas Gospod poziva na pokajanje i ističe da je nepogoda koja je zadesila čitavu Evropu opomena zbog slavljenja ovogodišnje evrovizijske pobednice, Končite Vurst, za koju smatra da se afirmiše kao Isus.

Amfilohije je takođe poručio da su poplave koje su pogodile zemlju zapravo znak da nas Gospod voli i da nas iskušava kako bismo se vratili na pravi put.

Pogledajte video:

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    18. maj 2014 | 21:32

    A šta Bog misli o skromnim svešenicima u skupocenom zatamljenim limuzinama i džipovima?

  • milos

    19. maj 2014 | 00:08

    Ovima SPC zaista treba zabraniti da pricaju...kako koji otvori usta kaze neverovatnu glupost ili indirektno pozivaju na mrznju...Crkvi nije mesto u politici a posebno da pravi razliku medju ljudima...prvo treba da u svojim redovima odvoji zito od kukolja(profitere,biznismene,pedofile,..) pa tek onda moze da prica o drugima i da ih osudjuje.

  • dado

    18. maj 2014 | 21:33

    Ovo je cirkus, kada tajfun pogodi ameriku to ih bog kaznjava, a kada nepogoda pogodi srbiju bog nas voli, aman ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA