Zbogom, "Tamara"! Nadamo se da se nikada nećeš vratiti!

Prema novim objavljenim snimcima američke svemirske agencije, oblak nad Srbijom je napustio regiju i kreće se ka severozapadu kontinenta

  • 33

Snimak Evrope, koji je NASA objavila pre tri dana, ukazivao je na veliki kišni oblak, koji se nalazio tačno iznad Srbije.

Budući da su se prognoze NASA-e ostvarile, trebalo bi da budemo mirniji, jer je prema novim objavljenim snimcima oblak napustio regiju i kreće se ka severozapadu kontinenta.

Ciklon "Tamara" doneo je poplave na teritorije Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koje su odnele više života, nekoliko hiljada porodica ostavile bez domova i nanele velike štete poljoprivredi.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea Su

    19. maj 2014 | 00:36

    I ja verujem u teoriju zavere! Ništa nije slučajno, pa ni poseta ove destruktivne gospe! Da se baš namesti tačno iznad nas, da ne poveruješ, kako je precizna! Znamo mi dobro, da ni ove letnje suše, zadnjih godina, bez letnjih pljuskova, nisu normalne! Znamo ko su gospodari vremena, a mi smo im pokusni poligon, već odavno, nažalost! Nekad mi, nekad neki drugi, mali narodi, al efekat je isti! Suše, zemljotresi, poplave.. svi znamo da je to način, da se proredi ljudska populacija, jer nas je po njihovom proračunu, previše! Neka nam je Bog na pomoći, insalah! Pa, zbogom Tamara! (Šteta tako lepog imena, da ga nosi ova furija!)

  • Павле Корчагин

    18. maj 2014 | 23:39

    Харп треба хитно демонтирати . Ако је могуће од сутра почети.

  • Nikola Tesla

    18. maj 2014 | 23:20

    kriv je Haarp system od amerika pitam se nemoguce je al doso sam na Haarp System je kriv od Amerika ima haarp antenne u bg skidajte to odma neznam ko je to stavio znam ubio je ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA