JEZIVO: Zapalio se autobus, izgorelo 31 dete! (FOTO) (VIDEO)

Nesreća u Kolumbiji dogodila se kada se iz dosad nepoznatih razloga zapalio autobus. Pored nastradale dece teško je povređeno još 24 mališana. Poginula deca su starosti od jedne od osam godina

  • 1

Strašna nesreća u Kolumbiji. Najmanje 31 dete je poginulo, a 24 mališana je teško povređeno kada je izbio požar u autobusu kojim su se prevozili.

Gradonačelnica grada Fundasion, Lus Stela Duran, izjavila je lokalnoj radio stanici rekla je da je u autobusu bilo između 40 i 50 dece, koja su se uputila na proslavu u jednu crkvu.

Kolumbijski predsednik Huan Manuel Santos je u prvi mah na tviteru objavio da je u nesreći poginulo najmanje 15 ljudi, prenela je agencija Rojters.

Vozilo koje je prevozilo decu starosti od jedne do osam godina zapalilo se u području Fundasiona, a potom u potpunosti izgorelo. Uzrok požara za sada nije poznat.

Vozač autobusa koji je nestao s mesta nesreće uhapšen je.

- Vozač je uhapšen, predao se vlastima i očekujemo da objasni šta je radio - izjavio je portparol kolumbijske policije AFP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moguce

    19. maj 2014 | 11:56

    Vozac pobegao, nosio kanister....znaci neka sekta zrtvovala decu...potomci maja, potomci divljaka...krv nije voda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA