Dunjić ispraćen uz pesmu "Dobro znaj"!

Pored porodice Dunjića je ispratila i ekipa fudbalera Zvezde, predvođena kapitenom Nenadom Milijašem. Uz njega, obučeni u crveni dres su bili i Boban Bajković i Darko Lazović, kao i portparol Marko Nikolovski

Velibor Dunjić, jedan od vođa navijača Crvene Zvezde sahranjen je danas na Bežanijskom groblju, a navijači koje su predvodili Ivan Bogdanov i Marko Vučković ispratili su ga uz pesmu "Dobro znaj"!

Pored porodice Dunjića je ispratila i ekipa fudbalera Zvezde, predvođena kapitenom Nenadom Milijašem. Uz njega, obučeni u crveni dres su bili i Boban Bajković i Darko Lazović, kao i portparol Marko Nikolovski.

Beogradska policija identifikovala je ubicu Dunjića i sada se radi na njegovom hapšenju.

Podsetimo, nepoznati napadač je pucao na Dunjića 16. maja ispred jednog beogradskog splava. Teško je ranjena Nina Šobota koja je s njim bila u automobilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    19. maj 2014 | 18:54

    Nisam znao da fudbaleri prate trotuarskog kriminalca. A u Srbiji je sve moguće. S druge strane to nisu neki fudbaleri, da jesu, ne bi igrali doživotno u blato ligi. Zvjezdaš sam do kosti, ali kriminalcima nije mjesto na stadionima. Bravo za Brankicu.

  • Blok

    19. maj 2014 | 18:53

    Poznavao sam ga jako dobro,odrasli smo zajedno, oduvek je voleo da bude huligan da je opasan da ga se ljudi plase,ali malo je preterao,

  • BgPetar

    19. maj 2014 | 18:30

    Sraman lik!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA