TUŽILAŠTVO BIH: Ko opljačka poplavljene biće najstrože kažnjen

Svi počinioci krivičnih dela ilegalnog profitiranja ili iskorišćavanja teške situacije građana, teških krađa, enormnih naplaćivanja cena robe i usluga, biće procesuirani i najstrožije kažnjen

  • 2

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, zajedno sa entitetskim tužilaštvima, policijskim i bezbednosnim agencijama, pomno prati dešavanja prouzrokovana velikim poplavama i elementarnim nepogodama u BiH, kako bi uočilo i procesuiralo slučaje krivičnih dela vezanih za iskorišćavanje nastale situacije.

Svi počinioci krivičnih dela ilegalnog profitiranja ili iskorišćavanja teške situacije građana, teških krađa, enormnih naplaćivanja cena robe i usluga, biće procesuirani i najstrožije kažnjeni.

Tužilaštvo BiH poziva sve građane da prijavljuju počinioce krivičnih dela i da to snimcima dokumentuju, a pravosudne institucije će biti rigorozne u procesuiranju, prenosi sarajevski "Dnevni avaz".

Tužilaštvo nastavlja da radi u interesu vladavine prava i bezbednosti svih građana BiH, navedeno je u saopštenju koje je potpisao glavni tužilac Goran Salihović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    20. maj 2014 | 15:54

    Ne resite. Isto kao i u Srbiji. Na licu mesta presuditi. Policijski cas uvesti pa ko hoce glavu da izgubi,samo napred. Kao sto su radili sa pljackasima iz 70-tih u Skopju.

  • Dijaspora

    20. maj 2014 | 15:35

    Pravo u cumes !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA