Evo kako danas izgleda Laušević! (FOTO)

Glumac je, nakon 15 godina života u inostranstvu, posetio Srbiju. On je danas sleteo na aerodrom "Nikola Tesla"

  • 45

Glumac Žarko Laušević, koji je osuđen za dvostruko ubistvo koje se dogodilo 1993. godine, obišao je prvo Crnu Goru, pa Srbiju. Danas je sleteo na aerodrom i na novinarska pitanja odgovarao klimanjem glave.

Žarko i njegov stariji brat Branimir 31. jula 1993. godine, napadnuti su od strane nasilnika u blizini jednog podgoričkog lokala. Tom prilikom, Žarko je iz svog pištolja CZ-99 usmrtio dvojicu napadača, i trećeg teško ranio. Na suđenju je osuđen na 15 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva. Ta je presuda, nakon žalbi, potvrđena 1994. godine. Kaznu je izdržavao u Spužu u Crnoj Gori.

Nakon ukidanja presude od strane Saveznog suda, po ponovnom pretresu februara 1998. godine, izrečena mu je kazna od četiri godine zatvora. Budući da je u tom trenutku već izdržao četiri ipo godine, pušten je na slobodu.

Ubrzo nakon toga, napustio je zemlju i nastanio se u Njujorku.

Nakon 15 godina, posetio je Crnu Goru, a ubrzo i Srbiju. Danas je sleteo na aerodrom u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    20. maj 2014 | 22:04

    Ljudi koji je vas problem?da su te noci,ne daj Boze,ubili njega i njegovog brata vi bi ga sad velicali..oni su tad napadnuti,pokusavali su da se odbrane,desila se velika nesreca i dva momka su stradala..daleko od toga da opravdavam ubistvo,ali nemojte da mislite da Zarko nije svestan svog obelezja i svoje crne sudbine..mislite da je njemu lako sto je dosao u tu situaciju i sto vec 15god zivi van svoje zemlje..batalite se takvih razmisljanja..odrastite malo,ukljucite malo mozak,zdrav razum..a vi koji tvrdite da ne znate ko je on imam samo jedno pitanje za vas-gde vi zivite,koje ste skole zavrsili?nije Srbija Amerika pa da ima 500 poznatih glumaca..poradite malo na svom znanju i prosvetljenju..informisite se..

  • tanja

    20. maj 2014 | 22:28

    Zarko,najzad svojoj domovini i svojoj kuci,dobro dosao :)

  • MCD

    20. maj 2014 | 18:58

    Svi smo te pozeleli !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA