NE HAJU ZA POPLAVE: Pregazio ženu nakon vatrenog obračuna! (FOTO)

Na Svetosavskom trgu kod broja 5 u Vršcu, oko 15.30 časova, za sada nepoznata osoba pucala je iz pištolja na Slobodana Banaševića (48) zvanog Banana. Metak ga je pogodio u stomak. On je izgubio kontrolu nad vozilom, koje je nastavilo nekontrolisano da se kreće. Automobil je izleteo sa kolovoza, udario i usmrtio ženu

  • 17

Jedna osoba je slučajno stradala, a dve su teško povređene u obračunu dve grupe u Vršcu. Policija je uhapsila dve osobe pod sumnjom da su učestvovale u pucnjavi, dok se jedna osoba dobrovoljno predala.

Žena, slučajna prolaznica, nastradala je dok su dvojica napadnutih kriminalaca bežali džipom sa mesta napada i pregazili je kolima.

Naime, na Svetosavskom trgu kod broja 5 u Vršcu, oko 15.30 časova, za sada nepoznata osoba pucala je iz pištolja na Slobodana Banaševića (48) zvanog Banana. On je bio u automobilu marke "bmw" i teško je ranjen. Metak ga je pogodio u stomak.

Nakon ranjavanja Banašević je izgubio kontrolu nad vozilom, koje je nastavilo nekontrolisano da se kreće. Automobil je izleteo sa kolovoza, udario i usmrtio ženu.

Ranjeni ima kriminalni dosije. Prebačen je u bolnicu sa teškim povredama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    20. maj 2014 | 22:27

    Sve se zna! I ko i koga i zbog cega! Alo, neduzna zena je poginula! Vrscani, dokle vise?!

  • Slucajni prolaznik

    20. maj 2014 | 22:26

    Kao sto pise gore, tako ja jednom otisao do Vrsca. Kada tamo ima sta da vidim. Diluje se na sred ulice. Pistolj za pojasom. Pitam druga koja je godina jel 91??? Gde smo dosli ovo?

  • Vinko Lozic

    21. maj 2014 | 00:54

    U Vrscu nema policije nema ko da zastiti gradjane.Texas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA