HVALA SVIMA! Prikupljena krv za 18-mesečnog Nikšu (FOTO)

Na poziv Telegrafa u Institut za transfuziju krvi Srbije javilo se na stotine Beograđana. Iz Instituta poručuju da je akcija uspela, zahvaljuju se svim plemenitim ljudima i apeluju da se više ne dolazi u njihove prostorije, jer ekipe ne mogu da opsluže sve koji su hteli da pomognu

  • 6

Nakon pisanja Telegrafa kako je 18-mesečnoj bebi Nikši Predojeviću, koji od osmog meseca boluje od histiocitoze koštane srži hitno potrebna krv, u Institut za transfuziju krvi Srbije (Svetog Save br. 39), javilo se na stotine Beograđana.

Iz Instituta poručuju da je akcija uspela, zahvaljuju se svim plemenitim ljudima i apeluju da se više ne dolazi u njihove prostorije, jer ekipe ne mogu da opsluže sve koji su hteli da pomognu.

- Obaveštavamo građane da se Institutu za transfuziju krvi Srbije javio veliki broj građana reagujući na tekst objavljen na portalu Telegraf. U toku je testiranje potencijalnih davalaca trombocita i priprema neophodne terapije za Nikšu Predojevića, koji će biti zbrinut u toku dana - objasnili su iz Instituta dodajući da je malom Nikši neophodna krv davalaca A krvne grupe, a ne nulta, kako je u prvi mah navedeno.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA