IZAZVAO PANIKU: Lav šetao vozom

Lavić, težak oko 50 kilograma pronađen je jutros u jednom od kupea voza koji saobraća između Moskve i Jekatarinenburga. Policija je navela da je životinja u jednom trenutku počela da se ponaša agresivno

  • 3

Ruska policija privela je i ispitala ženu koja je u spavaća kola u vozu unela mladunče lava, tvrdeći da je poveća mačka, prenose danas ruski mediji. Lavić, težak oko 50 kilograma pronađen je jutros u jednom od kupea voza koji saobraća između Moskve i Jekatarinenburga, udaljenog 1.420 kilometara od ruske prestonice.

Policija je navela da je životinja u jednom trenutku počela da se ponaša agresivno.

- Vlasnica više nije mogla da je kontroliše pa ju je zaključala u kupe i zatražila pomoć osoblja voza - navodi policija, prenosi AFP.

Putnica je mladunče lava, staro devet meseci, prijavila kao "kućnu mačku".

Lav je bio u kavezu kada ga je unela u voz, ali ga je kasnije iz nekog razloga pustila da izađe iz njega, precizirala je policija, najavivši da će ispitati i osoblje voza koje nije sprovelo neophodne provere i dozvolilo da u voz uđe životinja koja predstavlja opasnost za putnike.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA