DIRLJIVO PISMO DEČAKA: Dragi prijatelji, žao mi je što ste ostali bez svojih domova (FOTO)

- Dragi prijatelju! Zovem se Bruno. Imam 10 godina Idem u četvrti razred. Gledao sam sa mamom na TV-u šta vam se desilo. Žao mi je što ste ostali bez svojih domova - deo je pisma dečaka velikog srca koji je ugroženim mališanima donirao dres i fudbalsku loptu

  • 1

Desetogodišnjak Bruno Perić iz Šibenika jedan je od mnogih mališana koji je svoju velikodušnost pokazao u ovim teškim danima za čitav region. On je dirnuo mnoge žrtve poplava svojim divnim i nesebičnim gestom.

Naime, njegovo pismo su slučajno pronašli volonteri dok su sortirali pomoć namenjenu Slavoniji, inače području koje je pretrpelo najveću štetu od poplava.

- Kad sam ga pročitao skoro mi je srce puklo. Neverovatno je kako su deca neiskvarena, iskrena, nesebična. On je ponos našeg kraja - rekao je Antonijo Gović predsednik opštine Brodarica u Šibeniku.

Mali Bruno je uz pismo svom nepoznatom prijatelju poslao dres i loptu, jer je želeo da se odrekne nečega što je njemu važno.

- Hteo sam da im pošaljem nešto što je meni drago. Treniram fudbal već pet godina, imam puno lopti i dresova, a oni nemaju ništa, zato sam im to poslao - rekao je ovaj mališan velikog srca.

- Sve što je vezano za fudbal je njegova ljubav i strast, ali je bez i malo razmišljanja, kad je video na televiziji šta se događa u Slavoniji, otišao u svoju sobu i odabrao jedan od dresova i loptu - rekla je njegova majka.

- Dragi prijatelju! Zovem se Bruno. Imam 10 godina. Idem u četvrti razred. Gledao sam sa mamom na TV-u šta vam se desilo. Žao mi je što ste ostali bez svojih domova. Ja treniram fudbal i ne mogu da zamislim kako bih se osećao da ostanem bez svojih lopti i dresova. Zato ti šaljem ovaj mali poklon da imaš, da se igraš, dok se ne vratiš svojoj kući. Želim ti da se brzo vratiš kući. Tvoj prijatelj Bruno - navedeno je u pismu.

(Telegraf.rs / Izvor: šibenik.in)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA