Udovičić najavio radne akcije i izmene Zakona o volontiranju

Vanja Udovičić je rekao da će izmene Zakona o volontiranju zajedno inicirati Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

  • 25

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić najavio je danas izmene Zakona o volontiranju kako bi se omogućilo da se kroz radne akcije krene u obnovu delova Srbije koji su stradali u katastrofalnim poplavama.

Udovičić, koji je danas predvodio volontere koji rade na čišćenju ulica u Paraćinu, rekao je da će izmene Zakona o volontiranju zajedno inicirati Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

- Ministarstvo omladine i sporta će, zajedno sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, inicirati izmenu Zakona o volontiranju kako bi se omogućilo da se kroz radne akcije krene u obnovu delova Srbije koji su stradali u katastrofalnim poplavama - rekao je Udovičić.

Dešavanja uživo u poplavljenim područjima možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    23. maj 2014 | 21:53

    Prestanite da prodajete m... za bubrege. Ugledajte se na Hrvatsku, platite rad. Danas nema ništa za dźabe, Srbija mi nikad ništa dala, ja sam odradio redovnu vojsku, placao porez i doprinose. E pošto državi ništa ne dugujem, neću da ni ona meni duguje jer život je samo jedan a država sad postoji a sutra, ko zna. A priče o ljubavi i druženju ostavite za klince.

  • Irena

    23. maj 2014 | 22:07

    Meni je stvarno zao svih tih ljudi,i stvarno je svo to desavanje katastrofalno,i poslala sam sms-ove,i dala garderobu,nemam za vise.Kakve radne akcije,jos besplatne,zavrsila sam fax,nemam posla vec 2 godine,snalazim se sezonski u inostranstvu,pa kada cu da zaradjujem i razmisljam o porodici,jos da idem da rintam besplatno,ma malo sutra.Ova drzava mi nista nije pruzila,niti ce!Odakle vam to pada na pamet!

  • Mile kontraobavaštajac

    23. maj 2014 | 21:29

    Zaposlite ljude! Mora da volontira kad nema šta da jede! Ne zečszujte nam oči o solidarnosti i bratstvu i jedinstvu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA