DA TI SRCE PUKNE OD TUGE: Ronilac spasao majku, dete joj odnela bujica! (FOTO)

- Moj kolega ronilac spasavao je majku s malim detetom. Dete je nekako ispalo u vodu, odnela ga je bujica. Mučenik je uzalud pokušavao neko vreme da ga nađe u vodi, ali nije uspeo. Tuga. Pričao mi je o tome i plakao - priča vojni ronilac u rezervi koji je pomagao evakuisanima u Obrenovcu

  • 11

Kako prolaze dani od katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju, svakim danom stiže sve više priča o ljudima koji su spasavali ugrožene. Poslednja potresna priča stiže iz Obrenovca.

Stefan Slavković, vojni ronilac u rezervi, priča priču o svom kolegi koji je spašavao majku s malim detetom, ali ipak nije uspeo da spasi oboje.

- Moj kolega ronilac spasavao je majku s malim detetom. Dete je nekako ispalo u vodu, odnela ga je bujica. Mučenik je uzalud pokušavao neko vreme da ga nađe u vodi, ali nije uspeo. Tuga. Pričao mi je o tome i plakao. Bilo je to u pravcu reke Kolubare ka naselju Poljane.

- On je jedan od stotinu onih koji su svo vreme bili u Obrenovcu i pomagali u evakuaciji. Smestio je porodicu na bezbedno, a on nije izlazio iz Obrenovca - rekao je Stefan Slavković u izjavi za Kurir.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milana

    24. maj 2014 | 14:09

    Tugo moja!

  • Bla bla

    24. maj 2014 | 14:57

    Nije ga odnela bujica, umro je prirodnom smrcu. Nema utopljenih, ne lupajte gluposti.

  • Jole

    24. maj 2014 | 18:04

    Ovako kada čitam ove priče imam utisak da mrtvih ima mnogo više. Nešto tu nije u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA