DA LI SU NORMALNI? Beba vrištala od straha dok su je roditelji slali na paraglajding!

Na šokantnom videu koji je snimljen u Kerali u južnoj Indiji može se čuti kako prestravljena beba, 11-mesečna devojčica, vrišti dok je roditelji na paraglajding i šalju oko 15 metara u vazduh

  • 1

Na šokantnom videu koji je snimljen u Kerali u južnoj Indiji može se čuti kako prestravljena beba, jedanaestomesečna devojčica, vrišti dok je roditelji na paraglajding i šalju oko 15 metara u vazduh

Nesavesni roditelji iz Indije mogli bi da se suoče sa optužnicom za zlostavljanje deteta nakon što su svoju jedanaestomesečnu bebu odlučili samu da stave da se ide na paraglajding.

Na šokantnom videu koji je snimljen u Kerali u južnoj Indiji može se čuti kako prestravljena beba, 11-mesečna devojčica, vrišti dok je roditelji na paraglajding i šalju oko 15 metara u vazduh.

Indijski mediji javljaju da policija istražuje slučaj, a osim roditelja najverovatnije će odgovarati i organizatori. Prema rečima šefa istrage majka devojčice ima 60 sati letačkog iskustva pa je želela da i njeno dete to doživi, pa majka nije pomislila da je premala za to.

- Najstrašnije je što nema zakona i puta kojim bi se regulisale takve avanture - rekao je narednik Srejit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA