AMS OSIGURANJE: Obrada odštetnih zahteva sa poplavljenih područja biće prioritet!

Stručne ekipe će u najkraćem mogućem roku izaći na teren i izvršiti procenu nastale štete, a takodje isplata nespornih delova štete biće najbrža. U planu je stvaranje posebnog fonda za pomoć izdvajanjem dela premije od svake prodate polise osiguranja, AMS Osiguranja

  • 2

Kako bi svim svojim osigurancima koji su pretrpeli štetu nastalu usled nepogode koja je zadesila našu zemlju maksimalno izašli u susret, AMS savetuje da štetu prijave u najkraćem mogućem roku.

Prema potpuno olakšanoj proceduri, pozivom na broj telefona AMS Osiguranja 011-30-84-987, prvenstveno angažovan za ovu namenu, dobićete sve informacije kako na najbolji način postupiti i šta od dokumentacije pripremiti da bi odštetni zahtev što pre bio procesuiran i šteta bila isplaćena.  Stručne ekipe će u najkraćem mogućem roku izaći na teren i izvršiti procenu nastale štete, a takodje isplata nespornih delova štete biće najbrža.

AMS apeluje na svoje osiguranike da ukoliko je šteta nastala na motornom vozilu, uklone akumulator iz vozila i nikako ne startuju motor već da u zatečenom stanju, na terenu, sačekaju našu stručnu ekipu. Kao društveno odgovorna kompanija AMS Osiguranje, donirala je dva miliona dinara na račun Vlade Republike Srbije i milion dinara na račun Grada Beograda za pomoć ugroženima u poplavama. Iz ove kompanije ističu da će i dalje nastaviti da pomažu u saniranju posledica u poplavljenim područjima a u planu je stvaranje posebnog fonda za pomoć izdvajanjem dela premije od svake prodate polise osiguranja, AMS Osiguranja

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    25. maj 2014 | 19:59

    A jel isplata po AMS katalogu koji koristi carina i poreska ili vi ne priznajete taj katalog kada su automobili u pitanju?

  • made in great britain

    25. maj 2014 | 21:34

    Ostaje nam da vidimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA