POLICIJA: Ubica iz BMW sin reditelja Pitera Rodžera (VIDEO)

Ubica iz crnog BMW-a u Santa Barbari je 22-godišnji student Eliot Rodžer, sin reditelja Pitera Rodžera. Rodžer je nakon razmene vatre s policijom, koja ga je gonila, pronadjen u slupanom automobilu, u kojem je izvršio samoubistvo, potvrđuje Američka policija

  • 6

Američka policija potvrdila je da je 22-godišnji student Eliot Rodžer, sin reditelja Pitera Rodžera, ubica iz crnog BMW-a u Santa Barbari. On je juče iz crnog BMW-a u pokretu nasumice iz vatrenog oružja pucala na ljude u blizini univerzitetskog kampusa u Santa Barbari, ubivši šest i ranivši sedam osoba.

Policija je na konferenciji za novinare saopštila kako je Eliot prethodno nožem usmrtio trojicu sobnih kolega, prenosi Bi-Bi-Si.

Rodžer je nakon razmene vatre s policijom, koja ga je gonila, pronadjen u slupanom automobilu, u kojem je izvršio samoubistvo pucnjem u glavu iz vatrenog oružja.

Uz njega su pronadjena tri poluautomastska pištolja, koji su svi bili legalno nabavljeni i registrovani na njegovo ime.

Stručnjaci analiziraju video snimak na Jutjubu na kojem Rodžer sedeći u kolima preti kako će se "osvetiti ljudskom rodu". Njegova porodica je zabrinuta ovim video snimkom kontaktirala policiju pre nego što je došlo do jučerašnjeg zločina.

Rodžer je imao problema u uspostavljanju prijateljstava, a navodno je bio ogorčen zbog toga što ga je nedavno napustila devojka.

U detinjstvu Rodžeru je dijagnoziran Aspergerov sindrom - blaga forma autizma, zbog čega je bio na terapiji. Stručnjaci su procenjivali da je on uprkos pomenutog sindroma "visoko funkcionalna" ličnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA