STRAVIČNA NESREĆA: 40 osoba poginulo u sudaru dva voza

Prema rečima portparola Ministarstva železnica Anila Saksena usled sudara vozova šest vagona brzog putničkog voza Gorakpur je izletelo sa šina. Vlasti i dalje tragaju za otpravnikom vozova, koji je posle nesreće nestao

  • 0

Broj žrtava železničke nesreće na severu Indije, kada je brzi voz udario u parkirani teretni voz, porastao je na 40, saopštili su danas zvaničnici.

Pored toga, u toj nesreći na želeničkoj stanici u gradu Sant Kabir Nagar u državi Utar Pradeš je povređeno najmanje 100 ljudi, prenela je agencija AP.

Prema rečima portparola Ministarstva železnica Anila Saksena usled sudara vozova šest vagona brzog putničkog voza Gorakpur je izletelo sa šina. Vlasti i dalje tragaju za otpravnikom vozova, koji je posle nesreće nestao.

Upravnik istočnog distrikta u Utar Pradešu Barat Lal je rekao da spasioci pokušavaju da oslobode putnike koji su zarobljeni u vozu.

U Indiji su česte železničke nesreće jer ta zemlja poseduje jednu od najdužnih železničkih mreža na svetu, kojom se dnevno preveze oko 11.000 putnika, a ona se ne održava na odgovarajući način.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA