OTMICA UŽIVO: Mladića strpali u gepek usred bela dana (VIDEO)

Na snimku se vidi kako mladić prelazi pešački prelaz na jednoj od prometnih ulica Moskve. Iznerviran što su jedna kola prešla "zebru" bez zaustavljanja, on ih je gađao flašicom. Kola zatim staju, iz njih izlaze tri "grmalja" koji "gepekuju" momka i beže velikom brzinom

  • 9

Ruska policija ispituje slučaj otmice mladića usred dana na ulicama Moskve, nakon što se na Jutjubu pojavio snimak kidnapovanja. Ipak, i dalje nije poznato da li je reč o stvarnoj otmici ili neslanoj šali.

Naime, na snimku se vidi kako mladić prelazi pešački prelaz na jednoj od prometnih ulica Moskve. Iznerviran što su jedna kola prešla "zebru"  bez zaustavljanja, on ih je gađao flašicom.

U sledećem trenutku automobil se zaustavlja, iz njega izlaze tri mladića koji brzo savladavaju momka. Otetog mladića kidnaperi "gepekuju" i nestaju velikom brzinom.

Portparol policije saopštio je da su slučaj shvatili ozbiljno i da mole sve korisnike društvenih mreža da ih obaveste ukoliko prepoznaju nekog od četvorice mladića sa snimka.

Pogledajte video:

(Telegeraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA