Šarić: Nisam mala od skandala!

- Neka tužilac dostavi i jedan dokaz koji ima protiv mene - rekao je Darko Šarić

  • 6

Darko Šarić, kom se sudi zbog sumnje da je organizovao šverc preko 5,7 tona kokaina, javio se danas za reč u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, kako bi osporio dokaze tužilaštva, ali i objasnio da nije bio ironičan kada je pre dva dana rečima "da u Indiji veruju u kravu pa i tužilac moze da veruje da je on Zoki", osporio da je to bio njegov pseudonim.

- Tužioca respektujem, a vas sudija poštujem, morao sam to da kažem zbog javnosti. Necu da tužilac pomisli da sam ironičan. Ja razumem da tužilac želi da ja budem Zoki, jer ja sam za njega zamišljeni lik, kog je izmislio general Papaja. Neka tužilac dostavi i jedan dokaz koji ima protiv mene. Jedino što bi mogao je da dovede ovde pijanog generala Papaju, da bulazni. Misli da sam mala od skandala, ali ja to nisam - rekao je Darko Sarić.

On ni danas nije otkrio ko je visoki funkcioner MUP-a za kog je ranije, na suđenju za pranje para, rekao da mu je sve namestio. Darko Sarić, iskoristio je priliku da jos jednom kaže da poruke koje sudsko veće kao dokaz izvodi već treći dan za redom, nisu njegove, ali i da se protiv njega vodi politički proces.

- Mislim da je ovo jedna obična politička montaža. Hoću da kažem i za svedoka saradnika Draška Vukovića. Ta stvar je jedna obicna lažovčina. To mislim o njemu - rekao je Šarić.

Posle Šarićevih i primedbi drugih optuženih i njihovih advokata, sudsko veće nastavilo je da kao dokaz izvodi presretnute sms poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA