PAS HEROJ: Izvukao drugaricu iz bunara dubokog dva metra! (FOTO)

- U jednom trenutku je toliko jako zagrmelo da se Tifani uplašila, refleksno počela da trči i upala je u rupu punu vode! Počela je da se davi, a Fidel je bez razmišljanja uskočio i u zubima izneo mokru i preplašenu Tifani - prepričava vlasnik Milan

  • 4

Njegovo ime je Fidel i kad je stigao u dom Veljković u Kraljevu, Tifani nije bila baš najsrećnija. Nije ni slutila da će joj upravo on jednog dana spasiti život.

Vlasnik Milan kaže da je taj dan bio kao i svaki drugi.

- S tatom su otišli u selo i ništa nije slutilo da će taj dan biti obeležen do kraja života. Igrali su se, trčali, a onda je Fića otišao u svoj improvizovani bazen - kroz smeh priča Milan.

Prema njegovim rečima, to je zapravo rupa u kojoj je konstantno voda, pa Fidel neretko uleti u nju da se rashladi. Međutim, nebo se tog trenutka smračilo i kiša se spremila da još jednom poplavi Kraljevo, piše "petface.net".

- U jednom trenutku je toliko jako zagrmelo da se Tifani uplašila i refleksno počela da trči, nehotice. U strahu, ništa nije gledala i upala je u rupu punu vode! Ona je naša kućna mezimica još od kad je stigla i u šali često kažemo “uobražena prgavica”. Znali smo da neće znati sama da izađe iz rupe. Počela je da se davi. Dok se tata okrenuo i video šta se dogodilo, Fidel je protrčao oko njega i bez razmišljanja uskočio u rupu. Tata je ostao zapanjenugledao je Fidela kako u zubima nosi mokru i preplašenu Tifani - prepričava Milan.

Srećom po sve članove porodice Veljković, ova priča je dobila sjajan epilog. Osim što je Tifani živa, ona i Fidel su od tog trenutka nerazdvojni cimeri.

- Uvek smo znali da je on najbolji pas na svetu. Sad je on za nas i heroj - rekao je Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    28. maj 2014 | 17:56

    Biću samo malo pristrasna. Garavi labradori su geniji.

  • Casi

    28. maj 2014 | 19:54

    Kako me iz dana u dan razneze ovakve price.....prijateljstvo!!!!

  • Biolog

    28. maj 2014 | 18:50

    Najpametnije plavuse kazu da su Golden retrievers

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA