Zapevaj u čuvenim scenama svetskih mjuzikala! (VIDEO)

Školu pevanja, mjuzikla, glume i scenskog pokreta u trajanju od šest nedelja po ceni od 15.000 dinara vodi Nevena Pavlović, direktor "Artmus Akademije" i internacionalno priznati izvođač, umetnik i pedagog koji živi i radi u Londonu

  • 0

"Artmus Akademija" sa sedištem u Londonu, poziva sve mlade od 7 do 18 godina da se prijave za školu pevanja, mjuzikla, glume i scenskog pokreta u Domu omladine Beograda!

Ovo je jedinstvena prilika da steknete scensko iskustvo i ovladate tehikama pevanja, glume i scenskog pokreta!

Oni koji se prijave naučiće za kratko vreme da izvedu na engleskom jeziku pesme iz čuvenih svetskih mjuzikala i Diznijevih filmova poput: "Anastasija", "Šrek", "Matilda", "Čikago", "Priča sa zapadne strane", "Oliver Tvist"!

Školu vodi Nevena Pavlović, direktor "Artmus Akademije" i internacionalno priznat izvođač, umetnik i pedagog koji živi i radi u Londonu.

Škola u trajanju od šest nedelja počinje 31. maja, a trajaće do 6. jula.

Časovi će biti održavani subotom (od 14.00 do 15.30 časova) i nedeljom (od 12.00 do 13.30 časova) u Domu Omladine (Makedonska 22).

Završna predstava će se održati na kraju kursa, koji u trajanju od šest nedelja iznosi svega 15.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA