RAT MAFIJAŠA ZBOG SEKS AFERE: Srbin spavao sa ženom italijanskog narko-bosa!

Milanska policija, koja je pripremala akciju hapšenja, presrela je razgovore i utvrdila da do sukoba italijanske i srpske bande nije došlo zbog tržišta narkotika već seksualne afere

  • 9

Neobavezni seks jednog od manje istaknutih članova srpske bande sa ženom italijanskog bosa Tomaza Dijaka doveo je do sukoba u narko podzemlju u Milanu, piše "Blic".

- Ubiću Tomaza, iseći ću ga na komade i baciti svinjama. Uzmi dete i idi na more. Iako je moj čovek bio s njegovom ženom, ja ću završiti ovaj rat - čuje se, piše list, u presretnutom razgovoru jednog od vođa srpskog narko-klana Bojana Đukića (38) sa suprugom.

Naime, kad je seks-afera otkrivena, Tomazo je pozvao Đukića i njegovog saradnika Dejana Džolića (22) na sastanak, kako bi "poravnali račune", prenosi "Blic".

Međutim, čim su izašli iz automobila, Tomazov saradnik Ivan Bafuno je pucao i samo pukom srćom niko nije stradao jer je susret organizovan u blizini jedne osnovne škole, gde se u tom trenutku nalazilo stotine mališana.

Prema pisanju lista, milanska policija je uhapsila Đukića i Džolića, kao i Tomaza Dijaka i Ivana Bafuna, ali i još trojicu bosova.

Đukić i Džolić biće optuženi, piše "Blic", za trgovinu oružjem kojim su iz kvarta Olmi snabdevali čitav Milano.

Prvi čovek srpskog narko-klana Milutin Tiodorović (32), zvani Miki, uhapšen je početkom marta kad je policija presrela njegov kamion sa kokainom, navodi list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA