Zaposleni Alfa banke sakupili pomoć za poplavljene krajeve Srbije!

Prikupljanje pomoći organizovano je u okviru Dana dobrovoljaca, akcije koju Alfa bank grupacija inače organizuje svake godine

  • 2

Više od 800 zaposlenih Alfa banke (Alpha Bank) širom Srbije sprovelo je volontersku akciju prikupljanja pomoći u vrednosti od oko 600.000 dinara za građane ugrožene u poplavama.

Proteklog vikenda, zaposleni te banke angažovali su se kako bi, zajedno sa svojim porodicama, pokazali solidarnost i pomogli sugrađanima kojima je pomoć sada najneophodnija.

U skladu sa preporukama Crvenog krsta Srbije, prikupljena su dezinfekciona sredstva, pelene, sredstva za ličnu higijenu i druge, trenutno neophodne stvari namenjene ugroženim građanima.

Prikupljanje pomoći organizovano je u okviru Dana dobrovoljaca, akcije koju Alfa bank grupacija inače organizuje svake godine. Zaposleni te banke su ovoga puta želeli da lično pomognu onima koje su zadesile nedavn elementarne nepogode.

Stvari prikupljene u okviru akcije predate su Crvenom krstu, a ova banka je još ranije toj humanitarnoj organizaciji donirala 1,1 milion dinara za pomoć ugroženima.

Banka je obezbedila i hotelski smeštaj i pokrila troškove boravka za 10 porodica svojih zaposlenih, čiji su domovi oštećeni u poplavama ili klizištima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    29. maj 2014 | 14:40

    Kako su humani,a godinama pljackaju narod na stambenim kreditima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA