TAJNI ŽIVOT DŽEKI KENEDI: Sve prevare i afere bivše prve dame Amerike (FOTO)

Nova biografija otkriva da je Žaklina Kenedi Onazis bila strastvena žena koja je imala mnogo muškaraca pre, tokom, a i posle braka sa američkim predsednikom Džonom Kenedijem

  • 9

Džeki Kenedi je u javnosti bila elegantna, šarmantna, graciozna i rezervisana. Ali, u suštini je bila strastvena žena kojoj je bila potrebna bliskost, kao što su njenom suprugu Džonu Kenediju bile potrebne druge žene.

Novi detalji o životu Žakline Kenedi otkriveni su u biografiji koja je skoro objavljena.

I dok se uveliko pričalo da Džeki ima aferu sa Robertom Bobijem Kenedijem, bratom njenog supruga, sada je otkriveno da se i najmlađi brat, Tedi Kenedi, tajno viđao sa suprugom američkog predsednika, pre i posle Bobijevog ubistva.

- Tedi je bio uz Džeki u teškim vremenima, posle ubistva Džona i Bobija. Postao je jedini čovek u njenom životu na kojeg je mogla da se osloni - napisali su autori.

- Uvek sam bio zaljubljen u Džeki, od momenta kada sam je ugledao. Kada je Džon ubijen, znao sam da se viđa sa Bobijem, ali me to nije pokolebalo. Bobi nije mogao da bude uz nju konstantno - ovo je citat koji je izgovorio Tedi asistentu Džona Kenedija.

A Džeki, da ne bi zaostajala za svojim suprugom, zavodila je filmske zvezde tog doba - uključujući Vorena Bitija, Pitera Lavforda, Pola Njumena, Gregorija Peka, Frenka Sinatru, Vilijama Holdena i Marlona Branda.

U autobiografiji slavnog glumca, Marlona Branda, piše da su zajedno bežali od fotografa, da joj je pravio večeru i da su na sofi strastveno vodili ljubav.

- Ona i Džon su voleli tračeve i mogli su u nedogled da pričaju o seksualnom životu drugih ljudi, ali sam uvek imao utisak da je ona veoma zainteresovana za seks kao i Džon. To je bila igra za njih, u kojoj su se oboje igrali - napisao je prijatelj Džeki Kenedi Gore Vidal u svojim memoarima.

Kada je dobila svoj prvi automobil, rekla je da "planira da namami muškarce na zadnje sedište". Nagovorila je oca da studira u inostranstvu i otišla je na Sorbonu u Pariz. U gradu svetlosti je imala ritual da svaki dan ide na koktel u hotel Ric Karlton. Sa cigaretom u ruci, uvek je bila u pratnji nekog muškarca.

Bila je luda za Andreom Malroom, proslavljenog romanopisca i teoretičara umetnosti, za koga je smatrala da je uzbudljiv. Ali, iz straha da ne ostane trudna, nije spavala sa njim.

- On je jedini Francuz za koga bih stvarno želela da se udam - rekla je tad Džeki.

Bila je u vezi i sa Džonom P. Markandom, sinom poznatog pisca i dobitnikom Pulicerove nagrade za biografiju, Džonom Markandom. Zajedno su putovali Evropom i veza je trajala sve do njenog povratka u Ameriku. Njena majka nije odobravala ovu vezu, jer je smatrala da su "pisci siromašni kao crkveni miševi" i priznaje da je želela da bogato uda svoje ćerke.

- Džeki je želela da se "reši" nevinosti što pre je moguće. Prema mojim proračunima, spavala je sa najmanje petoricom muškaraca pre nego što se udala - ispričao je Truman Kapoti, njen prijatelj.

Vratila se u Ameriku, gde je sa sestrom nastavila svoj "divlji" život . Kada se sa porodicom preselila u vilu u Virdžiniji, upoznala se sa Artrom Kukom, koji je predstavio Kenedijevima. Udala se za Džeka 12. septembra 1953. godine, okružena njegovom braćom.

- To je bila prava bratska ljubav. Tri zgodna brata su bila zaljubljena u Džeki, i ona u njih, ali na drugačiji način - napisali su autori nove biografije.

Ali, Džeki se nije zadovoljila samo sa Kenedijevima. Varnice su "sevnule" kada je ugledala glumca Vilijama Holdena. Imala je avanturu sa njim, iako su oboje bili u braku. Po navodima, ona je to uradila da bi vratila suprugu prevaru.

Život sa američim predsednikom nije bio lak. Nikad se nije odrekao dugih noći i stalnih neverstava, što je veoma povredilo Džeki. Merlin Monro, Beti Grabl, Sofija Loren, Žen Simons, Li Remik i još mnoge druge su bile ljubavnice Džona Kenedija.

- Znam da ga žene ne smatraju velikim ljubavnikom. To sigurno nije bio. Hteo je seks na brzaka i onda bi posle toga telefonom razgovarao sa ostalim političarima. Kada ne bismo imali odnose, okrenuo bi se na stranu i zaspao - rekla je Džeki o svom mužu.

1962. godine, ubrzo nakon što je Merlin Monro predsedniku otpevala pesmu "Srećan rođendan", prva dama je uzela produženi odmor i posetila je vlasnika "Fijata" Đanija Anjelija u zalivu Amalfi, u južnoj Italiji. Nakon atentata na njenog supruga, Bobi Kenedi je objavio da se kandiduje za predsednika.

- Zaljubljena sam u dva čoveka, u Bobija i Tedija - kazala je Džeki Trumanu Kapotiju.

U Njujorku je 1968. godine imala aferu sa glumcem Polom Njumanom i pokušavala je da ga nagovori da svoju podršku da Kenedijevima. Nastavila je da se viđa sa Tedijem, ali je vremenom shvatila da je ženskaroš i počela je tajno da se viđa sa Aristotelom Onazisom. Udala se za grčkog magnata 1968. godine i imali su otvoren brak do 1975. godine, kada je preminuo.

- Posle smrti drugog supruga, Džeki su povezivali sa mnogim muškarcima. Neki od njih su joj bili ljubavnici, neki prijatelji. Svašta je radila zbog seksa - zaključila je britanska istoričarka Sara Bredford.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA