Novi ukrajinski predsednik preti separatistima

- Moramo sve da učinimo da bismo bili sigurni da drugi Ukrajinci neće biti žrtve terorista i bandita. Ti zločini neprijatelja ukrajinskog naroda neće ostati nekažnjeni - rekao je Porošenko

  • 17

Novoizabrani ukrajinski predsednik Petro Porošenko poručio da zločini proruskih separatista na istoku Ukrajine neće proći nekažnjeno.

- Moramo sve da učinimo da bismo bili sigurni da drugi Ukrajinci neće biti žrtve terorista i bandita. Ti zločini neprijatelja ukrajinskog naroda neće ostati nekažnjeni - rekao je Porošenko, javile su ukrajinske agencije.

Ukrajiski ministar odbrane Mihailo Koval danas bi trebalo da se obrati medijima u trenutku kada se u zemlji kriza nastavlja.

Istovremeno, danas bi predstavnici Ukrajine i Rusije trebalo u Berlinu da razgovaraju o gasu, u prisustuvu evropskog komesara za energetiku Gintera Etingera. Rusija tvrdi da Ukrajina duguje 3,5 milijardi dolara za gas.

Juče je u napadu pobunjenika stradalo 14 ukrajinskih vojnika, uključujući i jednog generala. Oni su stradali kada je oboren ukrajinski helikopter. Neke agencije su prenele da su bila oborena dva helikoptera iznad Slavjanska.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heroj

    30. maj 2014 | 13:37

    siptare, gubi se se ovog portala koji ti ne pripada. Ajde bezi

  • DD

    30. maj 2014 | 14:05

    NALICKANA NATO ČEPULJO. GOREĆE TI CELA UKRAJINA. SLUŠAJ TI OBAMU .

  • DD

    30. maj 2014 | 13:59

    POROŠENKO. NE KAKIŠ LI MALKO VIŠE. NALICKANA NATO ČEPULJO. NOVOROSIJA TI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA