Bambi i Knjaz Miloš donirale ugroženima proizvode vredne 220.000 evra

Knjaz Miloš je uputio neophodne količine aqua viva i knjaz miloš vode, dok je kompanija Bambi donirala svoje proizvode. Objedinjena novčana sredstva uplaćena su i za sanaciju štete od vodene stihije

  • 4

Kompanije Bambi i Knjaz Miloš ukupno su do sada donirale 220.000 evra za pomoć u otklanjanju posledica poplava koje su zadesile našu zemlju.

Knjaz Miloš je uputio neophodne količine aqua viva i knjaz miloš vode, dok je kompanija Bambi donirala svoje proizvode.

Objedinjena novčana sredstva uplaćena su i za sanaciju štete od vodene stihije. Pored donacija u proizvodima, ćebadima, čizmama, garderobi i higijenskim sredstvima, zaposleni obe kompanije su se odrekli dela svojih ličnih primanja za pomoć ugroženima od poplava.

Sva prikupljena sredstva se i dalje odvajaju i uplaćuju na otvoreni račun Vlade Srbije za otklanjanje posledica vanrednih okolnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    30. maj 2014 | 14:57

    OBRENOVAC JE BRZE ZABORAVLJEN NEGO STO SMO MOGLI PREDPOSTAVITI.

  • BGD

    30. maj 2014 | 15:04

    Iz poplavljenog podrucja,Obrenovca je evakuisano pet hiljada ljudi,a sta je sa jos onih sedamdeset hiljada koji su ostali u svojim kucama,bez struje,vode,kanalizacije..gde je njima pomoc,sva pomoc je stigla u Beograd i sta dalje..ne pravite se mnogo pametni nego saljite pomoc gde treba..jer to je sad grad strave i uzasa.

  • :)

    30. maj 2014 | 14:08

    Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA