ĐURIĆ: Prvi milion sam zaradio praveći nepromočive bebi gaćice!

Posle tiplova sam počeo sam da šijem nepromočive bebi-nepromočive gaćice koje su u to vreme pravili Slovenci, Domažale... To je bio moj najveći posao, a zarada je bila velika. To je trajalo godinu i po dana i ja sam od tog novca mnogo štošta kupio - objasnio je predsednik FK Partizan Dragan Đurić

  • 39

Dragan Đurić, vlasnik mkompanije "Zekstra" i predsednik FK Partizan u intervjuu "Našim novinama " je pričao o svojim zatvorskim danima i o načinu na koji je zaradio svoj prvi milion.

- Ja nikakav novac nisam zloupotrebio, nemam ni jahte ni avione, sve sam dao u investicije. Posebno me nervira što me vežu sa SPS, a ja sanjima nemam nikakve veze. Čak znam mnogo više ljudi iz drugih partija. Jedini posao koji je "Zekstra" ikada radila za državu  je šivenje odela za našu delegaciju u Rambujeu. I to je sve uredno plaćeno. Za razliku od nekih "velikih" domaćih biznismena koji uzmu odela pa zaborave da plate - kaže Đurić.

On otkriva da je počeo da zarađje novac radeći u garažama, takozvane "male" poslove.

- Ja sam u tim garažama, na "malim poslovima", počeo da zarađujem ozbiljan novac. Posle tiplova sam počeo sam da šijem nepromočive bebi-nepromočive gaćice koje su u to vreme pravili Slovenci, Domažale... To je bio moj najveći posao, a zarada je bila velika. To je trajalo godinu i po dana i ja sam od tog novca mnogo štošta kupio - objasnio je Đurić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    31. maj 2014 | 00:43

    Rece Djuric i vrati se svojim svemirskim brodom u daleku galaksiju

  • Pera

    31. maj 2014 | 09:05

    Onaj nisio gajbice ovaj šio gaće. Danas je tako laki obogatiti se.

  • Pedja

    31. maj 2014 | 09:15

    Hvala Djuro kad si mi rekao.Od danas se bacam na pravljenje nepromocivih bebi gacica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA