ODLEPIO: Pokušao da zapali bankarku zbog blokirane kartice! (VIDEO)

Muškarac je posle svađe sa bankarkom otišao, ali se ubrzo vratio u banku sa kanisterom benzina, šibicama i ručnom bombom. Privukao je stolicu ispred šaltera, popeo se na nju, polio bankarku, a onda je pokušao da je zapali

  • 3

Klijent ( 59) banke u ruskom gradu Belogorodu toliko se razbesneo na bankarku, jer nije mogla da mu odblokira karticu, da je polio benzinom i pokušao da je zapali.

 

On je kreditnom karticom želeo da kupi avionsku kartu kako bi posetio svog sina.

 

Posle svađe sa bankarkom otišao, ali se ubrzo vratio u banku sa kanisterom benzina, šibicama i ručnom bombom. Privukao je stolicu ispred šaltera, popeo se na nju, polio bankarku, a onda je pokušao da je zapali, prenosi Dejli mejl.

 

 

Radnica banke Svetlana Zhigudova (27) rekla mu je kako crveni znak u kompjuterskom sistemu znači da je problem van njenih ovlaštenja.

 

- Rešićemo ovo kasnije, još nije gotovo - razdrao se muškarac pre nego je otišao po benzin.

 

Sve je snimila nadzorna kamera na kojoj se jasno vidi kako muškarac polivenu ženu pokušava dohvatiti upaljenom šibicom. Pokušao se i popeti na šalter vičući: "Sad ćemo videti hoću li dobiti karticu".

 

 

Druga radnica, videvši da je stvar izmakla kontroli, pritisnula je dugme za paniku. Policija je brzo stigla i odvela muškarca.

 

- Bilo je kao u sceni iz filma Kventina Tarantina. Vrištanje, pretnje, panika i stariji muškarac koji želi zapaliti moju kolegicu. Da je uspeo, ona bi sada bila mrtva. Bila je natopljena benzinom - rekla je Galina Drekova (34).

 

Uhapšeni muškarac mogao bi biti kažnjen i doživotnim zatvorom.

 

(Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA