OTKRIVENO: Pripadnik SAJ-a pucao iz kalašnjikova ka zgradi RTS-a!

Beogradska policija brzo je utvrdila da je iz automatske puške u vazduh pucao pripadnik SAJ-a Vladimir N. (26) iz Kruševca

  • 28

U današnoj pucnjavi u Takovakoj ulici nije bilo povređenih. Beogradska policija brzo je utvrdila da je iz automatske puške u vazduh pucao pripadnik SAJ-a Vladimir N.(26) iz Kruševca.

On je šenlučio i pucao iz službene automatske puške. Koristio je manevarsku municiju.

Sa njim u automobilu bio je takođe pripadnik SAJ-a. Njih dvojica danas nisu bili na dužnosti. Osumnjićeni je pucao iz automobila koji je bio u svadbenoj koloni.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava zbog neovlašćenog posedovanja oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • zoran

    1. jun 2014 | 17:56

    strasno. kakva nepravda. ja sam dobio 7 meseci zatvora samo zato sto su me sumnjicali da sam imao pistolj kod sebe i navodno pretio sinu policijskog inspektora. pistolj sam legalno imao i tada nije bio kod mene. osudila me sudija vera vukotic.kakvu sam nepravdu doziveo, a ovo ce se zataskati jer im je potreban konjina koji ce da bije narod.

  • Nezadovoljština

    1. jun 2014 | 17:28

    Jesu li u SAJ-u baš svi bolesni? Neću bre da živim u takvom sistem gde nafurani majmuni pucaju okolo. Pre im pristaje akronim STJ.

  • DIVLJAK

    1. jun 2014 | 18:16

    Sad je i SAJ počeo.Na žandarme smo prosto navikli.Prvo onaj PR - Počuča, pa ovaj .Došao kompleksaš u Beograd, pa da se pokaže pred ribama. E pa zemljače, po zakonu o oružju za posedovanje automatskog oružja - 3 godine, za uznemiravanje javnosti- od 6 meseci do 1 godine, pa opet šenluči. Uzgred, jeli na revers iz magacina dobio službeni kalašnjikov - i taj koji mu je dao 2 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA