Unapređenje Vip mreže širom Srbije

U prvoj fazi, koja će trajati tridesetak dana, radovi će obuhvatiti opštine Čukarica, Rakovica, Voždovac, Grocka, istočni deo Zvezdare i istočni deo Palilule

  • 4

"Vip mobile" će od juna do septembra u Beogradu modernizovati svoju mrežnu opremu uređajima najnovije generacije, u okviru velikog projekta unapređenja mreže na teritoriji cele Srbije vrednog 23 miliona evra.

Modernizovana mreža će Vip korisnicima obezbediti veću pokrivenost signalom, na otvorenom i unutar objekata, i bolji kvalitet razgovora. U prvoj fazi, koja će trajati tridesetak dana, radovi će obuhvatiti opštine Čukarica, Rakovica, Voždovac, Grocka, istočni deo Zvezdare i istočni deo Palilule.

Tokom trajanja radova moguće su kratkotrajne degradacije signala, pa Vip unapred moli svoje korisnike za strpljenje i razumevanje. Ukoliko primete teškoće u saobraćaju oni na svojim mobilnim telefonima treba da podese automatsko biranje mreže, u okviru opcije: „Podešavanje mreže“.

Stručne ekipe su osposobljenje da planirane intervencije izvedu brzo i efikasno kako bi eventualne poteškoće bile Vip mobile će do kraja godine modernizovati svoju mrežnu opremu u 21 gradu u Srbiji, na više od 550 lokacija.

Takođe, biće postavljeno više od 320 novih 2G i 3G baznih stanica duž glavnih saobraćajnica i u manjim mestima pa će korisničko iskustvo će biti značajno unapređeno, uz brži internet na mobilnim uređajima. Vipova mrežna oprema spremna je da podrži mrežu 4.generacije (LTE) i ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde.

O rasporedu i trajanju radova korisnici će redovno biti obaveštavani preko javnih glasila i putem SMS poruka, veb sajta, Korisničkog servisa i na prodajnim mestima. Više informacija o radovima možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djosa

    2. jun 2014 | 10:02

    Gospodo dali bi ste mogli i u okolinu Cuprije da postavite neke antene? Ta sela u okolini imaku mnogo los signal.

  • Vip korisnik

    2. jun 2014 | 12:28

    Realizujte 4G mrezu !

  • Stam

    2. jun 2014 | 16:05

    Mnogo ljudi se zale na slab domet, a pogotovo na internet. Ja ne znam zasto odavno nisu unapredili signal. Mnogo je los vip.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA