Grupa od 38 narkomana silovala devojčicu (15), policija uhapsila nju

Tinejdžerka (15) je prvo otišla da se nađe sa svojim 17-godišnjim dečkom koji je, kako se kasnije ispostavilo, bio saučesnik u ovom zločinu. Muškarci su na smenu silovali devojčicu nekoliko sati, a policija je uhapsila 13 osoba, uključujući i oca i sina

  • 3

Petnaestogodišnja devojčica iz Malezije postala je žrtva silovanja nakon što ju je napastvovalo 38 muškaraca. Kada je prijavila slučaj, policija je bila nepoverljiva prema njoj i uhapsila je.

Ovaj užasan zločin se dogodio 20. maja u državi Kelentan na severu Malezije, u napuštenoj kolibi koju su muškarci koristili da bi se krišom drogirali.

Tinejdžerka je, navodno, prvo otišla da se nađe sa svojim 17-godišnjim dečkom koji je, kako se kasnije ispostavilo, bio saučesnik u ovom zločinu. Muškarci su na smenu silovali devojčicu nekoliko sati, a posle svega tinejdžerka je bila ta koju je policija privela.

Uhapšeno je 13 osoba, uključujući i oca i sina, a policija je potvrdila da su svi muškarci iz istog sela. Inspektori su istakli da su navodi devojčice da je silovana od strane 40 muškaraca verovatno lažni, ali je istraka u toku.

- Sasvim je sigurno da ih je bilo više od 10 - kaže izvor iz policije pozivajući se na informacije šefa lokalne policije Azhama Otama.

Svi uhapšeni su morali da urade analize kako bi se utvrdilo da li je neko od njih bio pod uticajem nekog opijata. Rezultati su kasnije pokazali da je nekolicina njih koristila amfetamin.

- Veoma je uznemirujuća činjenica da niko u selu ništa nije posumnjao, kada se zna da je najbliža kuća od kolibe udaljena svega 20 metara - rekao je Azham za malezijski list Star.

Inače, ovo nije prvi slučaj brutalnog silovanja u Aziji. Tokom 2012. godine, na ovom kontinentu je zabeleženo skoro 3.000 silovanja, pri čemu su žrtve u 52 odsto slučaja bile devojčice mlađe od 16 godina.

Iako silovateljima preti 30 godina zatvora i bičevanje, javnost  u Aziji  zahteva od vlasti da se ove kazne još više pooštre.

(Telegraf.rs / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA