IMPERATORE, VOLIMO TE: Četnik okitio Jagodinu Putinovim bilbordom! (FOTO)

- Na ideju sam došao jer sam želeo da iskažem poštovanje najvećem svetskom državniku Putinu. On je pokazao svima kako se voli svoj narod i kako se voli država. Trebalo bi svi političari i državnici da se ugledaju na njega - kaže Srba Josijević koji je bilbord postavio iznad svoje prodavnice u Jagodini

  • 76

Jagodinac Srba Josijević, poznat kao Srba Četnik, postavio je bilbord s likom ruskog predsednika Vladimira Putina iznad prodavnice čiji je vlasnik.

Ovaj bilbord u centru grada postao je nova jagodinska zanimljivost, ispred koje se građani i porodično fotografišu.

- Na ideju sam došao jer sam želeo da iskažem poštovanje najvećem svetskom državniku Putinu. On je pokazao svima kako se voli svoj narod i kako se voli država. Trebalo bi svi političari i državnici da se ugledaju na njega. Rusija je mnogo učinila za nas. Nije mi bila namera da izazovem emociju u narodu, ali ljudi masovno dolaze i fotografišu se, pa zaključujem da je naša ljubav prema Rusiji velika - kaže Josijević za dnevni list "Alo".

Dodaje da sugrađani sada traže da postavi i Putina u prirodnoj veličini, kako bi se s njim fotografisali.

- Videću šta mogu da uradim. A plan mi je da na drugom bilbordu postavim još jednog velikog državnika, ali za sada neću da otkrivam o kome se radi - kaže Josijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    3. jun 2014 | 11:58

    ŽIVEO PUTIN I VELIKA RUSIJA RUSOFOBI

  • VOJVODINA

    3. jun 2014 | 11:42

    Koji apsurd! "Cetnik" koji manijakalno obozava kgb-ovski komunisticki ruski kadar u liku Putina. Draza i pravi cetnici se prevrcu u grobu. Cetnici su najzesce borbe upravo imali protiv Rusa a Rusi su ih tamanili samo tako. Rusofili koji se danas nazivaju cetnicima su zapravo deca komunizma koji su 1993. postali Srbi i koji su se 1995. krstili i sliku Tita u dnevnoj sobi zamenili Milosevicevom. Ko se sve danas naziva cetnikom...

  • MarkoBG

    3. jun 2014 | 11:28

    Nemam nista protiv Putina, nemam ni za...nit mi smrdi nit mirise... Ali da li ste znali da je velicanje tudjih vodja i lidera, i velicanje tudje zemlje naspram svoje, u Ustavu Republike Srbije, akt izdaje i delo kaznjivo po zakonu? BTW jos jedna stvar zbog koje ce me verovatno sve srBske patriJote pljuvati...Ne postoji ljubav u globalnoj politici, samo interes. I setite se da je Rusija podrzala sankcije i NATO bombardovanje 1999.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA