SEKUND OD SIGURNE SMRTI: Avion ga umalo pregazio dok je ležao na plaži (VIDEO)

Pilot Jurgen Druker (52) koji je upravljao malim sportskim avionom, pogrešno je procenio prilaz pisti koja se nalazi tik uz plažu i malo je falilo da pokupi muškarca koji se sunčao

  • 4

Za jednog muškarca koji se odmarao na plaži, nedaleko od Heligolanda u Nemačkoj, sunčanje je moglo biti kobno jer ga je samo jedan milimetar delio od smrti.

Naime, kada je mali sportski avion sletao ka pisti koja se nalazi tik uz plažu umalo je pregazio kupača koji se sunčao na pesku.

Na snimku, do kog je došao nemački tabloid Bild, vidi se mali sportski avion Piper PA-28-181 Archer II, kako se spušta za sletanje na turističko ostrvo blizu Heligolanda.

Međutim, dok je išao ka pisti za sportske avione, previše je spustio svoj avion, a prestravljeni muškarac je u panici "zagrlio" pesak u pokušaju da izbegne smrt. Nakon što ga je preleteo, avion je udario u stubić koji označava pistu.

Pilot aviona Jurgen Druker (52), priznao je da je pogrešno procenio prilaz pisti, ali isto tako tvrdi da nije video muškarca jer je ležao.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA