BRUKA I SRAMOTA: Krali humanitarnu pomoć namenjenu žrtvama poplava (VIDEO)

Na snimku koji je neko dostavio redakciji televizije BN, vidi se kako za sada nepoznate osobe ubacuju pakete vode u vozilo koje u večernjim satima odlazi iz dvorišta Doma učenika u Doboju

  • 18

U poslednjih nekoliko dana mnogo se govorilo o krađi humanitarne pomoći koja je trebalo da stigne do najugroženijih stanovnika koji su pogođeni poplavama. Televizija BN je objavila snimak na kom se vidi kako osobe na zadnjem izlazu iz Doma učenika u Doboju iznose humanitarnu pomoć.

Na snimku koji je neko dostavio redakciji ove televizije, vidi se kako za sada nepoznate osobe ubacuju pakete vode u vozilo koje u večernjim satima odlazi iz dvorišta Doma učenika.

Sve ovo, kako tvrdi gledalac BN televizije koji im je dostavio snimak, događalo se pre nekoliko dana.

- Na snimcima se vidi privatno vozilo s jasno vidljivim brojem tablica kako ubacuje vodu i dečije pelene. Isto to vozilo ponovo u večernjim satim uzima nove količine humanitarne pomoći. Ostali snimci pokazuju ponovo nove osobe koje iz Doma učenika Doboj ubacuju više kutija humanitarne pomoći, što je morbidno, ako se zna da nema dovoljno pomoći ni za one najugroženije - navela je televizija BN.

Inače, građanima Doboja koji dolaze na vrata Doma učenika, govori se da je radno vreme do 11 sati i da mogu dobiti samo sojino mleko.

Uprkos tome što su vlasti naredile strogu kontrolu donacija, a tužitelji pokazali spremnost za najoštrije kažnjavanje preprodavaca pomoći, na terenu je očigledno drugačija situacija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lane

    3. jun 2014 | 15:21

    Zato mi nemamo nista kad svoje krademo i otimamo! Tako i Po bolnicama pokrali sta su Stigli pa privatnici postali' a ti sirotinjo umri' i skupljaj donaciju da drugima platimo operacije! A ovi kradu da otvore prodavnicu da se bogate' E jadni narode!!!

  • Miiile, još dinamita!

    3. jun 2014 | 14:49

    Posle nam krivi šiptari,balije,ustaše....e,moj nebeski narode

  • Cica

    3. jun 2014 | 15:15

    Bedno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA