Devojčice (12) izbole drugaricu 19 puta! (FOTO) (VIDEO)

Devojčice su na internetu čitale legende o demonu i odlučile da mu prinesu žrtvu, za koju su izabrale svoju drugaricu. Žrtva je preživela 19 ubodnih rana, a devojčicama preti kazna od 60 godina zatvora

  • 10

Dvema devojčicama (12) sudi se kao odraslima za pokušaj ubistva svoje vršnjakinje, koju su prema rečima tužioca izbole nožem 19 puta, kako bi prinele žrtvu i odobrovoljile mitološko biće Slendermen, o kome su čitale na internetu.

Pokušaj ubistva se odigrao u parku, u Viskonsinu. Ukoliko se dokaže da su one počinioci ubistva, sledi im kazna od 60 godina zatvora.

O izmišljenom demonu su čitale na sajtovima sa horor pričama i legendama,a ubistvo su planirale još od decembra prošle godine. Svoju drugaricu su pozvale da zajedno igraju žmurke u parku, a scenario igre se završava tako što je je žrtva oborena na zemlju i ubodena nožem u predelu ruku, nogu i torza.

Nakon ubistva, plan je bio da pobegnu u demonsku šumu. Jedna od optuženica izjavila je detektivu da joj u snove dolazi vitak muškarac koji joj čita misli. Sledermen je prema priči upravo takav. Visok, mršav, izuzetno dugih ruku. Boravi u šumi i ima sposobnost teleportovanja.

Žrtvu su ostavile u parku, ne računajući na njenu snagu i volju za životom. Ona je uspela da dopuzi do puta, gde ju je ugledao biciklista. Lekari su konstatovali da je devojčica imala mnogo sreće, jer je jedna ubodna rana bila samo milimetar udaljena od arterije.

Devojčice su uhapšene istog dana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vase ime

    3. jun 2014 | 16:05

    Da se ovo u Srbiji desilo, bilo bi "nemaju 14 godina ne moze im se suditi" za dve godine bi napunile 14, ali bi slucaj zastareo i nikom nista.

  • MikiGrobar

    3. jun 2014 | 16:17

    Bolest!

  • dexter

    3. jun 2014 | 17:57

    Ljudi shvatite to delo interneta i TV-a! Ceo dan vise za tim i vide svasta! Ne kazem da moja deca nisu deo toga ali postoji limit! Napolje da se igraju dok ne popadaju od umora pa toplo mleko i krevet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA