OVAKO NUDE ZAPOSLENJE: Dobićeš posao, ako si dobra u oralnom seksu!

Redakciji Telegrafa javila se Marija R. iz Beograda koja je preko sajta Badoo.com dobila ponudu za posao sekretarice, ali su uslovi bili bezobrazni. Potencijalni poslodavac Mariju je ispitivao za veličinu njenih grudi, zadnjice kao i emotivni status

Našoj redakciji danas se javila Marija R. (31), koja tvrdi da ju je poslodavac uznemiravao putem četa na sajtu Badoo.com. Po njenim rečima ovaj čovek joj je ponudio posao, koji zahteva povremeni seksualni odnos sa njim i "dobar oral".

Zaprepašćena, Marija je napravila printskrin i objavila sramotnu prepisku na Fejsbuku.

- Ja znam da budem na četu kada mi je dosadno. On mi je poslao poruku sa prilično vulgarnim sadržajem. Počeo je da me ispituje. Htela sam sve to da ignorišem, a onda mi je društvo reklo da nastavim, kako bismo saznali gde se nalazi i koliko je još osoba to uradio - rekla je Marija.

Čovek ju je detajno ispitivao. Interesovala ga je veličina njenih grudi, zadnjice i da li ima emotivnu vezu sa nekim. Predložio joj je da se nađu, ali ona je to odbila.

- Meni je sve to veliko preterivanje i nikako nisam htela da se vidim sa njim, pogotovo ne sama. U najgorem slučaju, povela bih nekoga od drugara. Jako mi je neprijatno što se sve dogodilo i sada se pitam šta će se desiti kada odem na neki razgovor za posao, hoće li me i tamo dočekti neko sa neukusnim pitanjima- priča izrevoltirana devojka.

Pogledajte njihovu prepisku:

Sa par svojih prijatelja, napravila je grupu na Fejsbuku, koja ima za cij da zaštiti sve devojke koje imaju ili su imale sličnih problema.

(D. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doctor

    4. jun 2014 | 20:13

    100% nije dobra u oralnom pa joj dao otkaz i sad se nesto zali kao vrijedjo je.

  • Justitus

    4. jun 2014 | 20:23

    Bilo bi zabrinjavajuce da je ovakva ponuda dosla sa sajta NSZ, Infostud ili Linkedina, ali posto je Badoo u pitanju, to je normalna stvar...ko normalan trazi posao preko Badooa, Taggeda, i sl...mnogo si neka naivna ili samo zeljna popularnosti.

  • Sinisa

    4. jun 2014 | 21:39

    A otkud ona zna da je taj ili ta poslodavac? Mozda je i neki napaljeni klinac bio za kompom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA