UŽAS: Meso crkotina izvlačili sa "groblja" pa prodavali!

Osumnjičeni R. J. (25) i G. J. (26) se terete da su sa stočnog groblja u ataru Sibača u opštini Pećinci izvlačili i sekli meso uginule stoke

  • 36

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili R.J. (25) i G.J. (26) sa područja Sremske Mitrovice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda, saopšteno je danas iz ove Policijske uprave.

Kako se navodi, osumnjičeni se terete da su sa stočnog groblja u ataru Sibača u opštini Pećinci izvlačili i sekli meso uginule stoke.

U prtljažniku njihovog automobila policija je pronašla oko 100 kilograma obrađenog svinjskog mesa za koje se sumnja da je namenjeno daljoj, odnosno pijačnoj prodaji, objašnjava se u policijskom saopštenju.

U PU Sremske Mitrovice ističu i da je policija oduzela meso i obavestila sanitarnu i veterinarsku inspekciju koja je izašla na lice mesta i konstatovala da meso nije za ishranu, navodi se na rtv.rs

Po nalogu inspekcije, meso je odneto u kafileriju na spaljivanje.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, a njima je po ovlašćenju nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    4. jun 2014 | 18:18

    Pa dali su ovi normalni.. decu da nam potruju.. na vesala sa njima.

  • Goran

    4. jun 2014 | 18:24

    Evo iskreno apelujem da se najstroze kazne ove ubice tj trovaci koji su ciljano hteli da naskode gradjaninu srbije. A samim tim i drzavi posto bi ista ta drzava morala da leci svog gradjanina.

  • Nn

    4. jun 2014 | 21:11

    Uzas,u zatvor i za obroke samo to meso da dobijaju dok sve ne pojedu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA