TOP 5 bebica koje iskaču iz krevetaca (VIDEO)

Kreveci su sigurna mesta za našu decu. Položimo njihova mala tela u kolevku, poljubimo ih za laku noć, znajući da su tu ušuškani i sigurni... I tako dok ne nauče da pobegnu!

  • 0

Svako dete u jednom trenutku pokuša da pobegne iz kreveta. Otkrivaju različite tehnike za bekstvo i neumorno vežbaju sve dok ne pronađu pravi način da ostvare svoju nameru.

Telegraf.rs odabrao je pet dovitljivih načina na koji mališani pokušavaju i uspevaju da pobegnu iz kreveca.

Najpre imamo malenog akrobatu koji se prvo ohrabri dobrim "cugom" iz flašice, pa bez problema izvodi salto.

Blizanci ne moraju da imaju istu narav, što pokazuje drugi video. Nakon što su roditelji videli svog nestašnog sina, shvatili su da je sigurnije da spava u krevetu.

Salto je, izgleda, omiljena bebeća akrobacija, a u ovom videu je izvodi devojčica koja, doduše, tek iz drugog pokušaja uspeva da preskoči ogradu svog kreveta.

Trinaestomesečna beba ima odlične predispozicije da postane naslednik momaka iz "Džek Esa"! Majka je čula tresak i kada je ušla u dečju sobu, mališan je bio na podu. Videćete šta je snimila sigurnosna kamera. Roditelji naglašavaju da dečak nije bio povređen tokom ovog bolnog bekstva.

Dekster je ime koje, između ostalog, znači srećnik. Predstavljamo vam dečaka Dekstera, koji je opravdao svoje ime. Mada, ovakva tehnika i spretnost sigurno nisu samo produkt sreće.

Za kraj imamo i jednog "povratnika." Jun Seo izgleda mnogo voli svoj krevetac.

Naravoučenije - upornost je ipak najvažnija!

(J. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA