Imlek i Knjaz Miloš priključili se obeležavanju Dana zaštite životne sredine

Đaci OŠ "Laza Kostić" iz Novog Beograda imali su priliku da sa glumačkom trupom "Dečija zemlja" na zanimljiv način uče o tajne reciklaže, zaštite životne sredine i pravilnog odlaganja ambalažnog otpada, a sve uz proizvode Imleka i Knjaz Miloša

  • 1

Kompanije Imlek i Knjaz Miloš priključile su se obeležavanju Dana životne sredine i podržale akciju Sekopaka, operatera za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom.

Sekopak je u saradnji sa glumačkom trupom "Dečija zemlja", poklonio učenicima OŠ "Laza Kostić" iz Novog Beograda edukativnu predstavu "Prljavo ili čisto-nije isto".

Mali školarci su se dobro zabavili uz pesme i šaljive priče glumaca Jovice Tišme, Slobodana Bode Ninkovića i Marije Veljković, i tako na zanimljiv način otkrili tajne reciklaže, zaštite životne sredine i pravilnog odlaganja ambalažnog otpada.

Edukaciju dece o očuvanju životne sredine podržala je i kompanija Knjaz Miloš koja je mališanima obezbedila flašice Aqua Viva Junior vode i pružila im odličan primer kako se nakon upotrebe ambalaža reciklira.

Kompanija Imlek je budućim ekolozima, učenicima najmlađih razreda OŠ "Laza Kostić", obezbedila slatko osveženje, čokoladna mleka i milk šejkove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BUKULJAC

    12. februar 2016 | 19:11

    A u Arandjelovcu nikad ništa ne organizuju za dečicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA