Sastali se Putin i Porošenko, niko ne zna šta su šaputali (FOTO)

Kratak susret Putina i Porošenka se dogodio nakon što su svetski lideri, okupljeni na proslavi savezničkog iskrcavanja u Normandiji, pozirali za zajedničku fotografiju

  • 13

Ruski predsednik, Vladimir Putin, danas se na marginama proslave Dana D u Normandiji neformalno susreo sa novim ukrajinskim predsednikom, Petrom Porošenkom, javljaju francuski mediji.

To je prvi susret dvojice lidera otkad je Porošenko na izborima 25. maja izabran za novog predsednika Ukrajine, prenela je agencija AP.

Kratak susret Putina i Porošenka se dogodio nakon što su svetski lideri, okupljeni na proslavi savezničkog iskrcavanja u Normandiji, pozirali za zajedničku fotografiju.

Nakon fotografisanja, većina lidera je otišla na ručak u obližnju zgradu, ali su Putin, Porošenko i nemačka kancelarka Angela Merkel ostali ispred da porazgovaraju u troje.

Novinari koji su se nalazili u blizini nisu mogli da čuju razgovor, koji je trajao oko jednog minuta. Zasad nema planova za duži, zvanični susret između predsednika Rusije i Ukrajine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русиа

    6. jun 2014 | 15:56

    Живјела Русиа

  • Gruzanin

    6. jun 2014 | 15:32

    A gde je ovde predsednik Srbije, pa ajde i Hrvatske i Slovenije?

  • Stefan

    6. jun 2014 | 16:41

    A sta mislite zasto Obama nije razgovarao sa njima... pa ne zna ruski... Merkelova je iz DDR-a perfektno govori ruski... Ona mu dodje kao UMNIK :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA