SKC POMAŽE ŽRTVAMA POPLAVE: Pošalji poruku, pokloni knjigu, kupi kartu!

Akciji prikupljanja pomoći za žrtve poplava, SKC se pridružio manifestacijom koja će biti održana od 12. do 14. juna, a u okviru koje će posetioci imati prilike da uživaju u koncertu najboljih domaćih bendova, predstavama, školi stripa "Đorđe Lobačev"

  • 0

Trodnevnom manifestacijom "Pošalji poruku, pokloni knjigu, kupi kartu" SKC se pridružio akciji prikupljanja pomoći za žrtve poplava.

Prvog dana, u četvrtak 12. juna biće odigrana predstava "Plivati uz reku" Teatra "Mimart", a ulaznica će biti SMS poruka na broj 1003.

Narednog dana organizujemo akciju prikupljanja knjiga za biblioteke u Obrenovcu. Za tu priliku na platou ispred SKC-a od 17.00 časova "Orkestar sa Trga" pripremio je muzički performans, a svakom ko bude doneo knjigu, strip crtači Škole stripa "Đorđe Lobačev" pokloniće crtež ili vinjetu koju će raditi na licu mesta.

Treći dan SKC-ove humanitarne akcije rezervisan je za koncert pod sloganom "Rok (od)brana" na kojem nastupaju naši poznati bendovi Disciplina kitschme, E-play, Jarboli, 16 osam 23, Popečitelji, Lira Vega i Bo.

Ulaznice za koncert koštaju 300 dinara, a sav prikupljeni prihod namenjen je stanovništvu ugroženom poplavama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA