Sarajevo: Ukraden policijski auto tokom uviđaja

Dok su policajci prikupljali dokaze o provalnoj krađi, lopovi ukrali "golf 6" sa kompletnom policijskom opremom

  • 0

Jednoj policijskoj ekipi u Sarajevu je tokom uviđaja ukradeno policijsko vozilo. Pre četiri dana, policajci su izašli na uviđaj zbog provalne krađe, ali kada su završili posao u stanicu su morali da se vrate peške. Njima je zabranjeno da pričaju o slučaju, čak im je zaprećeno i otkazima.

Pripadnici policije primili su poziv da se u sarajevskom naselju Ciglane dogodila provalna krađa. Oni su izašli na uviđaj, ali dok su prikupljali tragove nepoznati lopovi su iskoristili priliku da im ukradu službeni "golf 6". Automobil je crne boje, sa policijskim oznakama i radio-stanicom.

Nakon zavšenog uviđaja, policajci su shvatili da im vozila nema i da je ukradeno. Prema nezvaničnim informacijama, "plavci" su se peške vratili u najbližu policijsku upravu, gde su prijavili krađu.

Sarajevski mediji kažu da zvanične potvrde o ovoj neobičnoj krađi još uvek nema, iako se o tome poslednjih dana priča po policijskim stanicama. Prema saznanjima Dnevnog avaza, policajcima je zabranjeno da pričaju o krađi i zaprećeno im je otkazom. Slučaj čak nije prijavljen ni Tužilaštvu Kanotna Sarajevo.

(M.S. / Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA