UZNEMIRUJUĆE: Porodica je upucala, strpala u vreću i bacila u kanal (FOTO) (VIDEO)

Devojčica iz Pakistana se udala za svog komšiju, što je bilo protivno željama njene porodice. Sabu su napali otac, ujak, brat i ujna, pre nego što su devojčicino poluživo telo bacili u obližnji kanal

  • 23

Tinejdžerku (18) iz Pakistana članovi njene porodice su prvo dvaput upucali, a zatim je bacili u kanal jer se udala za muškarca kojeg voli.

Sabu su napali otac, ujak, brat i ujna, pre nego što su devojčicino poluživo telo bacili u obližnji kanal, kazao je Ali Akbar, portparol policije u Hafizabadu, gradu u pokrajini Punjab. Iz policije kažu da je incident nastao zbog ukaljane časti porodice.

- Žrtva se pre 5 dana iz ljubavi udala za komšiju Muhamada Kaisra uprkos protivljenju njene porodice - kazao je Akbar.

Zbog toga su je odveli u Hafizabad, hladnokrvno je dvaput upucali, strpali u vreću i bacili u obližnji kanal. Zločinci nisu znali da je tinejdžerka još uvek živa, a napravili su joj rane na obrazu i desnoj ruci. Nakon par minuta u vodi, Saba je povratila svest i uspela je nekako da dođe do obale, gde su joj dva prolaznika pomogla.

Prestrašeni članovi porodice su se razbežali, a Sabu se doteturala do obližnje benzinske stanice odakle je prebačena u bolnicu. Tamo je policiji odala krivce za svoju tešku sudbinu.

- Mučili su me i upucali moj otac Maksud Ahmad, brat Faisal Maskud, ujak Ašfak Ahmad i njegova žena Sajida Bibi - rekla je Saba.

Policija je krenula u potragu za njima, ali svi su nestali i sakrivaju se na još nepoznatom mestu.

Prema podacima Odbora za ljudska prava u Pakistanu, 2013. je prijavljeno 869 ovakvih slučajeva, iako su stvarne brojke mnogo veće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    7. jun 2014 | 17:45

    Ni zivotinja se ne ubija tako,gdje ce im dusa?

  • Алекса

    7. jun 2014 | 18:49

    Молим припаднике највеличанственије религије на свету да појасне лепоту и божанство овог догађаја.

  • Maja

    7. jun 2014 | 22:01

    Ne smem ni da napišem ono što osećam, mislim. Da li je moguće da su tamo brojnije psihopate, od normalnih ljudi. Svom detetu učiniti ovo? Ja to ne bih ni psu mogla da učinim, milion dolara da mi daju. Užas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA