U SMRT SA MALE MATURE: Poginule dve devojke i mladić!

Do teške saobraćajne nesreće došlo je u Novom Sadu, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevarom Cara Lazara. Udarac je bio toliko strašan da je automobil od siline udarca "otkinuo" i stub semafora, a delovi ovog automobila su bili na sve strane

  • 75

Troje dvadesetogodišnjaka, dve devojke i jedan mladić izgubili su život, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje, dva sata posle ponoći.

Stradali su se, kako piše "Blic", vraćali sa proslave godišnjice male mature.

Do teške i nezapamćene nesreće došlo je u Novom Sadu, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevarom Cara Lazara, na semaforu kod Merkatora. Nastradali su se nalazili u automobilu „golf“, koji se kretao Bulevarom cara Lazara, dok je vozač „audija 8“, D.V. (21) iz Novog Sada, išao sa Mosta slobode ka Bulevaru oslobođenja.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", vozač "audija" imao je preko 1,1 promila alkohola u krvi, a vozilo se kretalo brzinom preko 160 kilometara na čas.

Udarac je bio toliko strašan da je automobil „golf“ od siline udarca "otkinuo" i stub semafora, a delovi ovog automobila su bili na sve strane.

- Ovo u svom životu nisam video. Jedna devojka je ispala, dok je suvozač ostao na svom mestu, a druga devojka koja je bila pozadi našla se u gepeku od kola – kaže jedan mladić, koji se nalazio tu u trenutku nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    8. jun 2014 | 10:04

    21 godina,audi a8,pijan,160km na cas i odnese tri zivota ni kriva ni duzna....pa koga ubiti njega ili oca sto mu je dao to cudo u ruke......mada opet ce biti prolazili na crveno....tatin sin.....uh

  • BALKANSKI SPIJUN

    8. jun 2014 | 09:45

    Ciji je "mali" sa audijem A8 ? Jel i dalje maloletan sa 21 pa da mu se kace inicijali ? umesto punog imena i prezimena ! Ubica taj i taj ...

  • Edis Pazarac

    8. jun 2014 | 10:28

    Ubio je troje vozeći 160 km/h na sat vozeći 200% više od ograničenja brzine.A na sve to pijan!Ovom dati sve ispod doživotne je greh!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA