KAKVA MAJKA: Oralno zadovoljavala maloletne drugove svog sina, pa završila u zatvoru (FOTO)

Sredovečna majka je osuđena na tri godine zatvora zbog seksualnog napastvovanja dva tinejdžera. Ona je jednog hvatala za međunožje da bi se s njim ubrzo upustila u oralni seks. Na sudu je rekla da nije učinila ništa loše

  • 34

Nikol Mekmilen (44) godinama je u školama Los Anđelesa radila kao pedagog, a u petak je na sudu dobila tri godine i četiri meseca zatvora zbog seksualnog napastovanja dvojice tinejdžera.

Majka troje dece je u oktobru prošle godine proglašena krivom prema optužnici koja je u četiri tačke teretila za bludne radnje nad maloletnikom i još tri tačke za "oralni snošaj sa maloletnikom mlađim od 16 godina".

Nikol je svoj dom otvorila prijateljima svoje dece kao da je pravo zabavište. Deci je dozvolila da, kad god požele, mogu da dođu i da igraju igrice i gledaju televiziju. Početkom 2012. godine u više navrata jednog 14-godišnjeg druga svog sina počela da hvata za međunožje da bi se s njim ubrzo upustila u oralni seks.

Kada su roditelji tog tinejdžera saznali šta se dogodilo, prijavili su je policiji. Ubrzo je otkrivena još jedna njena žrtva, a reč je o 16-godišnjaku s kojim je pedagog redovno imala seks skoro godinu dana. Inače, on je sin njene prijateljice i s njim je u vezi bila još 2005. godine. Navodno su se redovno viđali po raznim motelima.

Na sudu je Nikol rekla da nije učinila ništa loše, što je protumačeno kao potpuni izostanak kajanja zbog počinjenja kaznenih dela pa je sudija odbio da joj da manju kaznu.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    8. jun 2014 | 14:21

    Sta tu ima lose?Blago ovim klincima.Ja sam u njihovim godinama samo sanjao da imam seks.

  • MIROSEMBERAC (Bec)

    8. jun 2014 | 14:20

    Pa i nije nista lose uradila samo "ucila " decu. Eh sto ja u moje vreme ne imadoh takvu uciteljicu,...

  • Marko

    8. jun 2014 | 15:53

    Joj sto mene tako nije neka iskoristila....ceo život bih joj bio zahvalan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA